9 Ocak 2014 Perşembe

ESKİŞEHİRLİ BLOGGERLAR BULUŞTUK :) BOL BOL FOTOĞRAF ÇEKİNDİK ...


Eskişehirli blog arkadaşlarımızla uzun zamandır aklımızdaydı buluşup tanışmak. Sonunda kısmet oldu geçtiğimiz pazar günü 05 Ocakta güzel bir mekanda Volvoks Cafe' de buluştuk tanıştık. Hoş sohbet keyifli bir gün geçirdik. Ahh bir de hasta olmasaydım . :( Hayatımda ilk defa bu kadar ağır bir grip geçirdim ve birkaç gün yataktan çıkamadım. Neyse ki biraz geç de olsa arkadaşlarıma katıldım eğer orada olmasaydım çok üzülürdüm herhalde. Biz zaten 3 arkadaş önceden ahşap boyama kursunda tanışmıştık . Sonra 5 olduk. Şimdi diğer arkadaşlarımı da tanıdığım için çok mutlu oldum . Hepsi birbirinden tatlı güler yüzlü hoş sohbet kişilerdi . Bu organizasyonun olmasında emeği geçen tüm arkadaşlarıma ayrıca sponsorları ayarlayıp buluşmamızda  öncelik sağlayan Serap arkadaşımıza çok teşekkürler..




Pastalar kesilip yendi. Gülnur arkadaşımızın hazırladığı bu tatlı kavanozlar çekilişle sahiplerini buldu.
İsim kartlarımızı Handan arkadaşımız hazırlamış. Hepimiz çok sevdik emeğine sağlık..

Biz de önceden tanışan 3 arkadaş Merve , Nevin ve ben kendi ellerimizle arkadaşlarımıza minik hediyeler hazırladık. İnşallah beğenmişlerdir. 



Sponsorumuz ;
FRESH LINE   dan gelen ürünlerimizi de arkadaşlarıma ben dağıttım . Bir süredir kız kardeşim bu firmada çalışıyor. Onun sayesinde bende bu güzel ürünleri  tanıdım ve bir süredir çok severek kullanıyorum . Kendilerine bu buluşmada bize sponsor olabilir misiniz diye danıştığımda bize bu güzel hediyeleri hazırlamışlar.  Hepimiz nasıl mutlu olduk anlatamam. Ben herkesin bu doğal ürünleri  tanımasını istiyorum . Kullanmaya başladığınız da vazgeçemiyorsunuz. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Eskişehir NEO AVM ' de hizmet veriyorlar ..Buradan bilmeyenlere duyurulur :)


AYRICA DİĞER SPONSORLARIMIZ  ; DR.OETKER, ESTUZ , DORE ÇORAP VE SHOW TASARIM(TATLI TELAŞLAR ) 'A GÜZEL HEDİYELERİ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

KATILIMCI BLOGGER ARKADAŞLARIMIZ :
http://pamuksekerhobi.blogspot.com/
http://gooogoook.blogspot.com/
http://baliketliamaguzelhatun.blogspot.com/
http://melislicious.blogspot.com/
http://bakimlikedi.blogspot.com/
http://nursbutik.blogspot.com/
http://nowacraft.blogspot.com/
http://tasarimkaravani.blogspot.com/
http://balansvemanevraa.blogspot.com/
http://ofissstyle.blogspot.com/
http://rengarenktatlar.blogspot.com/
 Bir sonraki buluşmada görüşmek dileğiyle.....



0 yorum:

Yorum Gönder