22 Ocak 2018 Pazartesi

2018 Açık Mavi Kot Modelleri


Çok eski yıllarda kot pantolonlar icat edilmeden ve üretime girmeden önce kadın ve erkek aynı olmak üzere kumaş pantolon kullanmaktaydı. Fakat artık kadınlar için de erkekler için de daha rahat bir görünüm elde edilmesi için kot pantolonlar üretilmiştir. Bu kot pantolonların da her geçen gün ve her sezon bir yenisi ve farklı renk modelleri eklenmektedir. Eğer sizler de kot pantolonları tercih ediyorsanız biliyorsunuz ki ilk olarak kot pantolonlar mavi renklerde üretilerek mavi renklerin tonlarında ilerlemiştir. Açık ve koyu olarak bilinen en çok da satın alınan kot pantolon renk modelleridir. 2018 açık mavi kot modelleri için sizlerin tamamen göz zevkine göre seçenekler bulunmaktadır. Dilediğiniz renkler ve modellerde olan mavi kot pantolonların kombin konusunda en uyumlusu açık buz mavisine sahip olanlardır.

Açık Mavi Kot Kombinleri
Açık mavi kot pantolonlarda kombin yapmak hem zevkli hem de her zaman kusursuz bir görünüm haline gelmiştir. Eğer sizler de açık mavi kot pantolonlarda kombin yapmakta zorlanıyorsanız kesinlikle kotunuz ile aynı renklerde ya da o rengi takip eden renklerde ürünler tercih etmelisiniz. Çünkü kot pantolonunuzun rengi açık olduğu için üzerine giydiğiniz koyu bir renk pantolonu soluk gösterecektir. 2018 açık mavi kot modelleri için kombin yaparken topuklu ayakkabı giyecekseniz eğer topuklu ayakkabınız ile uyumlu bir ürün seçebilirseniz kombin konusunda son derece kusursuz olursunuz.

Açık mavi kotlar genellikle yaz aylarında tercih edilip koyu renkli kot pantolonlar da kış aylarında tercih edilmektedir. Bunun sebebi ise açık renkler güneşi daha az alan koyu renkler ise güneşi daha çok alan koyu renkler ise güneşi en çok çeken renkler olarak bilinmektedir. 2018 açık mavi kot modelleri için kombin yaparken giyeceğiniz ayakkabı dekolteli bir ayakkabı olursa yaz sezonu için eşsiz bir kombin tasarlamış olursunuz. Açık mavi kot pantolonların arasında diğer kot pantolonlarda odluğu gibi desenli olan boncuklu olan ve yırtık olan modeller bulunmaktadır. En güzle açık mavi kot pantolon Boyfriend kotlarıdır.

0 yorum:

Yorum Gönder