9 Mart 2018 Cuma

Düz Kot Pantolonlar Yırtık Pantolon Yapılır mı?


Pantolonlar günlük yaşamımızın en büyük parçası olup, özellikle kot pantolonlar her kişinin dolaplarında büyük yerler kaplamaktadır. Kot pantolonların desen desen çeşit çeşit farklı modelleri bulunurken son zamanlar da özellikle bayan kot pantolonlarında farklılıklar oldukça ilgi görmüştür. Günlük yaşam için ideal olan bu parçaların kombinlenmesi de oldukça kolay olurken aynı zaman da bu desen de pantolon almak yerine kendileri mevcuttaki kotlarını eskitme yaparak mevcut modaya ayak uydurmaya çalışmaktadırlar. Bu yılın en çok tercih edilen modellerinden olan yırtık pantolonlar düz olan pantolonların yırtık pantolona çevrilmesi hedeflenmektedir. Dolaplarda yer alan düz kot pantolonlar yırtık pantolon yapılır mı sorusu da gündeme gelmiştir. Peki, gerçekten yırtık pantolon yapılır mı? Nasıl yapılır gibi soruları sizler için araştırdık.

Yırtık Pantolon Nasıl Yapılır?
Yırtık pantolon 2018 modasının yeni akımlarından olup, bu akıma ayak uydurmak için illa ki yırtık pantolon satın almanıza gerek yoktur. Güncel elinizde bulunan pantolonları yırtık pantolon yapabilirsiniz. Düz kot pantolonlar yırtık pantolon yapılır mı sorusu aslında yapılabilir olarak yanıtlanmalıdır. Peki, nasıl yapılır soruları akıllarınıza gelmektedir. Yırtık pantolon yapmak için öncelikle bir adet düz pantolon, makas ve cımbıza ihtiyacınız vardır. Bu malzemeleriniz tam ise öncelikle pantolonu düz zemine sererek dilediğiniz yerden kesikler atmalısınız. Bu kesiklerin doğal görünmesini sağlamak için kestiğiniz yerden cımbız yardımı ile iplikler çıkarmalı ve doğal yırtık pantolon olarak görünüm vermelisiniz. Yırtık pantolon yapmak bu kadar kolay olup, bunu başarılı şekilde tamamlayabilirsiniz. Kesikleri atarken dikkatli olup ve iki bacak için de aynı hizada atarsanız ve derin kesmezseniz oldukça şık bir pantolona sahip olurken modaya da ayak uydurabilirsiniz.

Yırtık Pantolon Kombin Önerileri
Yırtık pantolon son zamanların en gözde parçalarından olup, yırtık pantolonlar genellikle gençlere hitap etmektedir. Yırtık pantolon kombin önerilerinden önce sizler ile paylaştığımız düz pantolonlar yırtık pantolon yapılır mı sorusunun akabinde yırtık pantolonlar nasıl kombinlenmeli sorunu akıllara gelmektedir. Bu parçadan kombin oluşturmak sadece bir tişört ve ayakkabı ile sonlanmaktadır.

0 yorum:

Yorum Gönder