8 Mart 2018 Perşembe

Hangi Jean De Hangi Ayakkabı Kullanılır?


Günümüz Jeanları hemen hemen her alanda kendisini göstermektedir. ZDN JEANS markası gibi üreticiler her alandan müşterilerine kombin fırsatı sunmaktadır. Jean kullanırken özellikle o spor ayrımını kaldırmışlar ve Jean in klasik kombinin ide biz bayanlara göstermişlerdir. Tabii ki bu kombinler yapılırken seçtiğimiz kombinin öteki parçalarına da dikkat etmek gerekir. Bu parçalar arasından en önemli aksesuar ise ayakkabıdır. Ayakkabılar bir Jean in hangi alanda kullanacağını belirler. Ayakkabı seçimleri her zaman çok dikkatli yapılmalıdır. Unutmayın bir ayakkabı sizi taşıyandır.    
                                     
Ayakkabın Modeli Ne Olmalı?
Hangi Jean da hangi ayakkabı kullanılır en çok sorulan sorulardandır. Özellikle burnu açık ayakkabı veya platform ayakkabı giyenler ne kadar zevksiz olduklarını bir kez daha gözler önüne sermiş bulunuyorlar. Bir Jean ile ayakkabı kombini her zaman uyumlu olmalıdır. Nereye gittiğine ve nasıl gözükmek istediğini belirledikten sonra kendine harika bir ayakkabı seçebilmelisin. Tek bant ayakkabılar ne kadar da klasik olarak gözükse de tamamen spor kombinlenebilir. Önemli olan kendinize neyi yakıştırdığınız. Bir stiletto sizi mükemmel bir klasik şık görünüme sokabilir. Bir partiye gidiyorsanız özellikle stiletto Jean kombinini denemelisisiniz. Fakat bir kot etek Jean ile spor ayakkabı uyumu kadar harika kombin de yoktur. Kot eteğiniz boyu da ayakkabı seçiminizi çok etkiler. Kısa kot etekler de kesinlikle spor ayakkabı giymelisiniz. Diz hizasındaki etek boylarında ise topuk şarttır. Yoksa sizi olduğunuzdan kısa gösterecektir.

Ayakkabının Ne Olmalı?
Hangi Jean da hangi ayakkabı kullanılır en çok sorulan sorulardan diğeri de hangi Jean de hangi renktir. Bizler şu bu ayakkabı diyoruz ama modelin yanında renk de önemlidir. Siyah bir Jeanle her renk giyinilebilirken mavi ve tonları Jeanle her renk kombini yapmak mümkün değildir. Özellikle birbirini tutmayan mavi ve tonları kesinlikle kullanılmamalıdır. Mevsimsel olarak bizlerin renk tercihleri de değişmektedir. Kış aylarında koyu renk yaz aylarında ise açık tonlar tercih edilmelidir. Yaz aylarında özellikle beyaz renk ayakkabılar en çok kullanılanlar arasındadır. Sizlerde size sunduğumuz tavsiyelere dikkat ediniz.

0 yorum:

Yorum Gönder