5 Mart 2018 Pazartesi

Kadın Yüksek Bel Şort Modelleri


Özellikle yaz aylarının vazgeçilmez parçalarından olan şort modelleri, kombin olarak eğer güzel kombinlendiyese oldukça şık görünmenizi sağlayacak olan parçalar olarak görülmektedir. Kadın yüksek bel şort modelleri ise 2018 yılının yeni trendlerinden olup, bu yılın yaz aylarında bol bol vitrinleri süsleyecektir. Şort modelleri özellikle bayanların ince hatları için müsait bir seçenek olduğu gibi kombinlerken gerek spor olarak gerekse spor şık olarak kombinleme seçeneği de sunmaktadır. Bu nasıl mümkün diye soracak olursanız ilk olarak sizlere kombin önerilerinde bulunurken daha sonra ise kadın yüksek bel şort modellerihakkında seçenekleri sunacağım.

Yüksek Bel Şort Modellerinde Kombin Önerileri
Kadın yüksek bel şort modelleri düşük bel şortlardan sonra bu yılın yeni gözdesi olacak olup, bu modelleri kombinlerken nerede kullanacağınızın önemi büyüktür. Biz sizlere hem spor olarak kombin önerisi sunarken aynı zaman da spor şık olarak da kombin önerilerinde bulunacağız. İlk olarak açık renk yüksek bel jean şort modellini satın alarak üzerine bol dökümlü askılı şifon bir penye almalısınız. Altına ise bantlı beyaz hafif topuklu veya platform topuklu bir ayakkabı ile kombinlemeniz mümkündür. Aynı zaman da spor olarak kombin yapmanız ise aslında oldukça kolay olacaktır. Bu ise yine aynı jean şort modellini beyaz bir kısa kollu bol penye ve altına ise beyaz spor ayakkabılar ile kombinleyerek şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

Yüksek Bel Jean Şort Modelleri
Yüksek bel şort modellerinde seçenekler bulunmaktadır. Bu seçenekler ise ilk olarak renk olurken aynı zaman da yırtık şortlar, desenli şortlar, dantel işlemeli şortlar, pullu şortlar olarak ilerlemektedir. Bunun dışında düz şort modelleri de bulunmaktadır. Bunları seçerken tamamen zevkinize göre seçim yaparak ona göre de kombin yapabilirsiniz. Eğer ki yazlık yerlerde yaşıyorsanız tam anlamı ile kısa şortla yüksek bel şort modelleri da tercihleriniz arasında bulundurarak şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Markanın seçenekleri ise bununla tabi ki sınırlı kalmamakta olup, modelleri markalara göre de genişletmeniz mümkün olacaktır. Fakat bu yılın trendleri yüksek bellerden oluşmaktadır.

0 yorum:

Yorum Gönder