23 Mart 2018 Cuma

Koyu Mavi Şort Modelleri


Yazın vazgeçilmezi olan askılı ürünlerin yanı sıra bir de asla sezonu bitmeyecek olan şortlar vardır. Bu şortlar sayesinde birçok kadın gün boyu rahat bir şekilde sıcaktan zarar görmeden yaşamaktadırlar. Özellikle de yaz zamanlarının aşırı sıcak geçtiği bölgelerde en çok satılan ürün olarak bile bilinmektedir. Şortlar sürekli farklı modeller ve farklı renklerde olabilmektedir. Püsküllü olan şortlar 2018 yılı yaz sezonu için şimdiden hazır kombinler belirlenmektedir. Koyu mavi şort modelleri kış zamanlarında da kullanılsa da asıl tasarımı olan modeller yaz sezonunda ortaya çıkacaktır. Kışın da şort modellerini giymek isteyen kadınların son derece tatlı ve hoş görünüme sahip olan kombinler yapmaları kış zamanlarında da şort giyilebileceği gerçeğini ortaya çıkartmıştır.

Koyu Mavi Şortlar Nasıl Kombinlenmelidir?
Açık renkli olan şortları kombinlemek kolay olsa da koyu renkli olanları kombinlemek gerçekten de zordur. Çünkü koyu renkli şortlar ile kombinlenecek bir ürün hemen hemen uyumlu olmamaktadır. Bu nedenle de koyu renkli olan şortlara tasarımlar ve motifler eklenerek daha farklı tarzda üretilmeye başlanmaktadır. Eğer sizlerin de niyetini koyu renkli şort kullanmak varsa kesinlikle sade koyu olan değil motifli ve süslü olan ürünleri kullanmalısınız. Koyu mavi şort modelleri arasında 2018 yılı yaz sezonunda en çok kullanılacak olan ürünler püskülü olanlar ve pullu olan modellerdir. Bu püsküllü modeller sayesinde birçok kadın kolay bir şekilde kombin yapabilmektedir. Çünkü ürünün görsel olarak bakış açısı klasik ve spor arası karışımdır. Bu sayede de topuklu ayakkabı ile de spor ayakkabı ile de kombinleyebilirsiniz.

Koyu Mavi Şort Kombinleri
Koyu mavi şortları kombinlemek için sizlerin aynanın karşısına geçmeden önce birbirlerini takip eden renklerin olması gereklidir. Birbirlerini takip eden renkler olduğu sürece kort kombinlerinizi dilediğiniz gibi kusursuz yapabilirsiniz. Koyu mavi şort modelleri için görsel bilgi almak üzere ünlü markalara ait olan web sitelere göz atabilirsiniz. Kort şort kombini yaparken tek dikkat etmeniz gereken şey üzerinizdeki bluz ile ayağınızdaki ayakkabının aynı kategoride olmasıdır bir de renklerin birbirinizi takip eden renkler olmasıdır.

0 yorum:

Yorum Gönder