8 Mart 2018 Perşembe

Şort Modellerinde Renk Seçenekleri


Şort modelleri özellikle yaz aylarında tercih edilen modellerden olsa da kışın kilotlu çorap eşliğinde de tercih edilmektedir. Şort modellerinde renk seçenekleri oldukça fazla olup, yanı şekilde modelleri de oldukça fazladır. Tabi ki bu durum sizin tercihinize göre değişkenlik gösterse de aynı zaman da şort modellerinde kombin yaparken de nerede kullanacağınıza ve kombine göre renk uyumu farklılık göstermektedir. Aynı zaman da şort ile yapılan kombinler hem klasik yani spor şıklık verirken hem de spor bir görünüm elde edebilirsiniz. Peki, şort modellerinde renk uyumu ve kombinler nasıl yapılır inceleyelim.

Şort Modellerinde Kombin Önerileri
Şort modellerinde renk seçenekleri ile kombin yaparken şortun rengi mavi ise üzerine mutlaka açık renk yani beyaz kullanım önermekteyiz. Yaz aylarında şort kombini yaparken açık mavi renk kullanımı önerirken, kış aylarında ise koyu mavi ve siyah renkler daha kullanışlı olmaktadır. Bunun için bu renkleri önermekteyiz. Şort modellerinde kışın muz siyah çorap ile şort kombini yaparken kalın balıkçı yaka bir kazak kullanarak her şekilde kullanılmaktadır. Buda aslında kışın şort giyilmez mantığını sizlere anlatmaktadır. Yazın ise beyaz bir tişört ile açık renk kot şort kombini yaparsanız altına ise beyaz spor ayakkabılar ile kombinlendiğinde sizlere oldukça şık bir kombin sağlayacaktır.

2018 Kot Şort Modelleri
2018 kot şort modellerinde bu yıl yırtık kot şort, eskitilmiş kot şort, desenli kot şort, zımbalı kot şort, pullu kot şort modelleri ön plana çıkmaktadır. Bu modellerin yanı sıra şort modellerinde renk seçenekleri olarak siyah, beyaz, açık mavi, koyu mavi ve hatta renkli kot şort modelleri de bulunmaktadır. Tabi ki bu modellerden beyaz, açık mavi, renkli olanları yaz aylarında kullanmanızı önerirken kışın için ise koyu renkler yani siyah, koyu mavi gibi renkleri önermekteyiz. Şort modellerinde yapacağınız kombin tamamen nereye gideceğinize göre değişmekte olup, aynı zaman da klasik bir görünüm için önemli olan ayakkabı tercihiniz olacaktır. Eğer kombinin altına bantlı topuklu ayakkabılar ile kombin yaparsanız klasik kombini elde edersiniz. Fakat bir sandalet ile kombinlediğiniz spor görünüme sahip olabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder