19 Mart 2018 Pazartesi

Kadın Jean Tercihlerine Öneriler


Günümüz de pantolon tercihleri arasında en çok talebi jean pantolon karşılamaktadır. Yapılan kombinler de en çok bu pantolonlar üzerine yoğunlaşmaktadır.  Jean pantolonların her kesime karşı hitap etmesi bu talebin en büyük artısıdır. Memursanız, öğrenciyseniz, emekliyseniz veya ev hanımı herkese kendisine göre bir Jean pantolon bulabilir.  Jean pantolonlar da kendi içerisinde kategorilere göre ayrılmaktadır. Yüksek, düşük ve orta bel veya sknniy klasik boyfrend gibi.  Jean pantolon tercihlerinde öneri almak istiyorsanız öncelikli olarak vücut tipinizi bilmeniz ve vücudunuzu çok iyi tanımanız gerekir.  Bacak boyunuz bel uzunluğunuz oranlarınız size hangi model jean pantolon yakışacağını ortaya çıkarır.

Vücuduma Göre Pantolon Nasıl Seçilir?
Jean pantolon tercihlerinde öneri olarak kendinizi tanımakla başlayabiliriz. Bacak boyumuz fazlaysa düşük model pantolonlar sizin vücudunu da ki oranları dengeleyip mükemmel bir görüntüye sahip olmanızı sağlayacaktır. Düşük pantolonlar ile göbek açık tişörtler harika bir kombin oluşturacaktır. Özellikle bu kombinler de spor ayakkabı kombinin tamamlayıcısı görevi görüp sizi spor şık bir görüntüye kavuşturacaktır. Eğer bacak boyunuz kısaysa yüksel bel tercih etmelisisiniz. Kısa boylu bayanlar kendileri uzun gösterecek bir görünüm isteyeceklerdir. Yüksek bel pantolonlar belinizi kısa göstererek kısa olan bacaklarınızı daha uzun gösterecektir. Böylece boy sorunu olan bayanlar istedikleri görünüme sahip olacaklar.  Bacak ve bel oranınız olması gerektiği gibiyle o zaman ise tercihiniz kesinlikle orta bel olmalıdır. Böylece kendi vücut oranınızı bozmadan mükemmel bir kombin yapabilirsiz.

Jean Pantolonla Ayakkabı Seçimi?
Jean pantolon tercihlerinde öneriler olarak en çok yapılan yanlışa değinmek istiyoruz. Hangi ayakkabıyı seçmeliyim? Jean pantolonların altına illaki spor ayakkabı giyilmez. Bir stiletto ile de Jean pantolon harikalar yaratabilir. Daha öncede bahsettiğimiz gibi Jean pantolonlar ile klasik bir görünüme de sahip olabilirsiniz.  Bunu da ayakkabı ile sağlayarak iş yerinize ofisinize veyahut bir partiye gidebilirsiniz. Ayakkabı bir kombinin olmazsa olmazıdır. Ve bir Jean pantolonu ile harikalar yaratabilir. Spor ayakkabı ile spor şık stiletto ile klasik şık olabilirsiniz. Tercihleriniz sizleri mükemmel görüntüye ulaştıracaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder