14 Mart 2018 Çarşamba

Bahar Jean Kombin Önerileri


Bahar ayları insanların tam olarak kıştan yaza geçiş dönemi olarak adlandırılırken aynı zaman da insanların giyim konusunda da karışıklık yaşadığı bir dönemdedir. Çevreniz de bahar aylarında bot giyen de kaban giyen de tişört giyen de bulunmaktadır. Buna göre bahar aylarında yaşanan karışıklığa son vermek için sizlere kombin önerileri sunacağız. Jean modelleri insanların en çok tercih ettiği ve dolaplarında birçok parçasını barındırdığı seçenek olup, jean modelleri ile sizlere kombinler sunacağız. Buna göre bahar jean kombin önerileri olarak jean modelleri de ideal bir seçenek olacaktır. Peki, bahar ayın da hangi Jeanlar nasıl kullanılır sizler için araştırdık. Gelin birlikte araştırmalarımızı inceleyelim.

Kot Ceket Modelleri
Aslında tam olarak bahar aylarında kullanıma uygun olan kot ceket modelleri kombin olarak da kolay yapılırken bahar aylarının verdiği soğukluktan da korunmanızı sağlamaktadır. Aynı zaman da kombin olarak da kolay şekilde kombinlenerek günlük yaşam için ideal bir seçenek olacaktır. Kot ceket modelleri bahar jean kombin önerileri olarak ilk sırada yerini alırken kombin önerisi için sizlere bir seçenek olacaktır. İlk olarak beyaz bir tişört, üzerine kot ceket, altına skinny pantolon ve altına beyaz bir ayakkabı ideal bir seçenek olacaktır. Günlük yaşam için ideal olan bu kombin önerisi aynı zaman da dış görünüm olarak da şık görünmenizi sağlayacaktır. Bu kombin ile günlük yaşamınızda kullanım sağlarken dışarıya da rahatlıkla çıkabilirsiniz.

Skinny Pantolon Modelleri
Bu yılın en çok tercih edilecek olan skinny pantolon modelleri bahar ayları için de ideal bir parçadır. Kısa paçaları ve yüksek bel seçenekleri ile her şekilde kombinlenen bu parça sizlerin üşümenizi engellerken mevsimsel olarak da kullanım imkanı sunmaktadır. Bu parçayı aynı zaman da hem spor olarak kombinlerken hem de spor şık olarak da kombinlemeniz mümkün olacaktır. Bahar jean kombin önerilerikonusunda ikinci parça olan bu pantolon modelli kombin önerisi için beyaz bir bol tişört, altına pantolonumuz ve altına spor beyaz bir ayakkabı ile günlük için kullanmanız mümkün olacaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder