5 Mart 2018 Pazartesi

Jean Modellerinde Desen


2017 yılı itibariyle Jean modellerinde desen moda olmuştur. Desenler Jeanlara işlenerek bizlere yüzlerce modeller sunulmaktadır.  Bu modeller arasından harika kombinler yapılmaktadır. Desenler hatta klasik olarak kombinlenerek iş hayatımıza kadar girmiştir. Desenler bir jean pantolon üzerinde olduğu gibi bir kot ceket kot şort üstünde de moda haline gelmiştir. ZDN JEANS bu konuda harikalar yaratmış özelliklere bayanlara mükemmel ürünler sunmuştur.  Jean modellerinde ki desenler aynı zamanda bir kombinin klasik veya spor olmasını da değiştirmektedir. Desenlerle pullarla birleşince spor şık kombinin en güzel parçası haline geliyor. Bir spor şık kombini yapılacaksa mutlaka arka detayı desenli kot ceketler tercih edilmelidir.

Jean Desenlerinde Kombin Nasıl Yapılmalıdır?
Günümüzde her reyonda her askılıklarda yer alan desenli Jeanlar hayatımızın içinde yer alıyor. Bir iş kadını blazer ceketin altına giydiği desenli Jeanlarla klasik şık bir görünüme sahip olabiliyor. Üniversiteli öğrenciler veya genç bayanlar bir spor ayakkabı ile desenli ceketleriyle spor şık görünüme sahip olabiliyorlar. Önemli olan deseninizi çok iyi seçmek. Pul ve desen birleşince spor bir görünüm sağlar. Ama siz derseniz ben bunu klasik yapmak istiyorum o zaman ayakkabı seçimiz kesinlikle stiletto olmalıdır. Böylece spor olan bir kombin kendiliğinden klasik olacaktır. Veyahut klasik olan bir Jean modeli bir beyaz tişört ve beyaz spor ayakkabı ile spor görünüme sahip olacaktır. Jean modellerinde desen seçmek bu yüzden çok önemlidir. Kombininiz belirdikten sonra deseniniz o kombini öne çıkartacak en önemli etkendir.

Jean Modellerinde Desenin Rengi
Jean modellerinde desenlerde renk olarak genellikle mevsimsel seçimler yapılır. Kışın özellikle siyah ve kırmızı renk baharda ise turuncu sarı ve tonları çok yoğun olarak kullanılmaktadır. Desenler özellikle çiçek olarak işlendiğinde renk uyumları önemli olduğundan mavi ve tonları Jean kullandığınızda yeşil sarı turuncu ve pembenin açık tonları ile uyumu harika bir görünüm sağlayacaktır. Kırmızı ise siyah Jeanlarda mükemmel görünüme ulaştırıyor. Sizin tercihiniz bu bahar aylarında çiçek desenleri veya gökkuşağı desenleri olabilir. Size kalmıştır.

0 yorum:

Yorum Gönder