28 Şubat 2018 Çarşamba

Modayı Jean Modelleri İle Takip Edin!


Modanın ayrılmaz parçalarından olan ve geçmişten bu zamana kadar gelen Jean modelleri her bay ve bayanın ilgi odağı haline gelmiştir. Gerek günlük yaşam da gerekse klasik giyim de sürekli sizlere eşlik eden Jean modelleri kişilerin tercihlerine göre değişkenlik gösterirken tabi ki modanın da getirdiği yenilikler ile de farklılıklar göstermektedir. Jean modelleri arasında birçok çeşit ve birçok model sizlere sunulmaktadır. Bu modellerde geçtiğimiz yıllarda kısa paçalı olan Jean modelleri ilgi görmüş olsa da bu yıl da yenilikler peş peşe gelmeye başlamıştır. Bu yeniliklere eşlik eden bay ve bayanlar özellikle moda haricinde kendilerine yakışan Jean modellerini tercih etmeleri gerekmektedir.

Moda Akımında Pantolonların Yeri
Kış ve yaz ayları ayırt edilmeksizin tercih edilen pantolonların, yeri oldukça büyük olup, her şekilde kombinleyerek kullanılabilir. Günlük yaşam için pantolonun üzerine sadece bir tişört ile kullanılırken, özel yerler için ise bir gömlek ile kombin yapılarak topuklu ayakkabılar ile giyilebilir. Bunların yanı sıra Jean pantolonlar moda akımında da bu yıl hem kısa paçalı yani skinny pantolon modelleri eşlik etmektedir. Tabi ki bunların yanı sıra bu modellerin de işlemeli olanları da oldukça tercih edilmektedir. Gerek pullu gerekse dantel işlemeli olan pantolonlar bu yılın ilgi odağı haline gelecektir. Aynı zaman da açık renkte olan kot pantolon modellerine bu yıl koyu renk tercihi de fazlaca yapılacaktır.

Modada Bol Paçalı Jean Tercihi
Bundan yaklaşık olarak 2 yıl önce oldukça fazla tercih edilmekte olan bol paçalı Jean modelleri bu yıl da ön planda kendini gösterecek olup, sizlere yeni yeni modelleri sunacaktır. Özellikle bol paçalı pantolonlarda işlemeli olan modeller tercih edilirken bunların yanı sıra pileli pantolonlarda ilgi odağı haline gelecektir. Kaliteli markanın pantolonlarını tercih ederek sizlere yenilikler sunulacaktır. Aynı zaman da bu yıl yırtık pantolonlar da yerini almış olup, oldukça tercih edilecektir. Özellikle gençler için kullanılan bu modellerde hem açık renk hem de koyu renk modeller tercih edilecektir. Jean modelleri moda da büyük yeri her yıl daha da yer kaplayacaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder