20 Şubat 2018 Salı

Kadın Kot Pantolon Modellerinde Yenilikler


Kot pantolon en çok tercih edilen giysiler arasında ilk sırada yer alır ve kadın kot pantolon modellerinde yenilikler her sezon gerçekleşir. 2018 yılında da kadın kot pantolon modellerinde birçok yenilik göze çarpıyor.

Renkli Kot Pantolonlar
2018 yılında vitrinlerde en çok renkli kot pantolonlar yer bulacak. Modacıların bu sene renk konusunda çok iddialı oldukları görülüyor. Denim kumaşlar da bu sezon rengarenk. Senenin rengi ise açık pembe. Bu nedenle kadın kot pantolon modellerinde yenilikler arasında pembe tonları öne çıkıyor. Pembenin yanında 2018 sezon renkleri sarı ve yeşil. Özellikle kot takımlarda bu renkler çok kullanılıyor. Sadece kadın modası değil erkek kot pantolonlarında da renk kullanılıyor. Renkli kot pantolonlar özellikle skinny kot olarak tasarlanmış ve ceket takımlar çok popüler. Renkli kot ceket takımlar desenli gömlekler ile kombin edilebilir.

İşlemeli Kot Pantolonlar
Son yıllarda öne çıkmaya başlayan işlemeler 2018’e damga vuruyor. Birçok giyside işlemelerin ön planda olduğu görülüyor. Kot kumaşlarına yapılan işlemeler de bu sene çok trend. Kot pantolon modellerinde işlemelerin görülmesinin yanında kot ceketlerde, elbiselerde, eteklerde, şort ve gömleklerde de yaygın olarak kullanılıyor.
Kot pantolonlarda işlemeler cep üzerinde veya çevresinde ve paçalarda yoğunlaşıyor. Bu sene çiçek desenleri çok ön planda. Bu nedenle işlemelerde de çiçek desenleri yoğun olarak kullanılıyor. Renk kullanımında da oldukça özgür olunuyor. Kadınlar kadın kot pantolon modellerinde yenilikler için yakından takipçi oluyor. Bu nedenle birçok kadın işlemeli kot modellerine yoğun ilgi gösterecek. İşlemeli kot türevleri satın alınırken dikkat edilmesi gereken nokta kalite. İşlemeli bir ürün alınırken kaliteli olmasına dikkat etmek gerekir. Kalitesi düşük ürünlerde bulunan işlemelerin yıkamaya karşı dayanıksız olması nedeniyle deforme olması söz konusu olmaktadır.
2018 kot pantolon trendleri arasında bulunan diğer bir modelde bol paça pantolonlar. İspanyol paça pantolonlar özellikle öne çıkıyor. Bu modeller kısa gömlekler veya bluzlarla beraber kullanılıyor. Ayakkabı seçiminde ise platform topuklar öneriliyor. Özellikle tesettür giyimde bol paça pantolonlar tercih ediliyor. Bu pantolonları da dolgu topuk ayakkabılar ile kullanmak mümkün.

0 yorum:

Yorum Gönder