10 Şubat 2018 Cumartesi

Baskılı Kot Şort Modelleri


Yaz aylarında kadınların en çok kullandıkları giysiler arasında şortlar bulunur. Özellikle yaz sokak modasının öncüsü şortlar olmaktadır. Her çeşit kumaştan şort kullanılır fakat baskılı kot şort modelleri her zaman en çok tercih edilenler olmuştur.

Yaz Aylarında Sokak Modası
Yaz aylarında sokak modasında en çok kullanılan giysi parçası şortlar olmaktadır. Özellikle kadınların vaz geçemediği kot şortlar hem rahatlıkları nedeniyle hem de kullanışlı olmaları nedeniyle tercih edilir. Bacaklara zarafet katan baskılı kot şort modelleri bu yaz da popülerliğini sürdürecek.
Şortlar her sezon farklı modellerle kadınların karşısına çıkıyor. Düz modeller, yırtık modeller, baskılı modeller her sezon tercih ediliyor. Kot şortlarda yüksek bel kullanımı trend olmaya devam ediyor. Yüksek bel kesimler hem kadınlara zarif bir görünüm sağlıyor hem de fazla kiloların gizlenmesinde çok etkili oluyor. Klasik denim şortlar bu sezon da en çok kullanılan şort modelleri arasında yerini koruyacak.
Kot şortlar sadece günlük sokak modasında kullanılan giyecekler değildir. Gece şıklığında da yaz aylarında rahatlıkla kullanılabilir. Çok rahat kombin edilebilmeleri kot şortları günün her saati kullanılabilir hale getirir. Kot şortları bir kadının dolabında bulunan bütün giysilerle kombin etmek mümkündür. Gömleklerle, tişörtlerle, ceketlerle kombin ederek mükemmel bir şıklık sağlanabilir. Kot şort ile kullanabilecek ayakkabı seçenekleri de sınırsızdır. Düz ve topuklu her model ayakkabı ile rahatlıkla kullanılabilir.

Baskılı Kot Şortlar
İşlemeli ve baskılı kot şortların çok ön planda olduğu görülüyor. Yırtık ve saçaklı modeller hala ağırlığını koruyor fakat bunların yanına baskılı kot şort modelleri de eklendi.
Özellikle beyaz kot şortlarda baskılar çok kullanılıyor. Baskı modellerine gelince çiçekler öne çıkıyor. Hem işlemelerde hem de baskılarda çiçek modelleri çok revaçta. Çiçek desenleri sadece şortlarda değil bütün giysi parçalarında ve aksesuarlarda kullanılıyor. Bu sezon kot şortlarla beraber çiçek desenli bandanaların kullanılması çok trend olacak. Çiçek desenlerinin soft renklerden oluştuğu görülüyor. Mavi yeşil ve pembe çiçek işlemeleri ve baskıları öne çıkıyor. Kot şort ile biraz ilham alarak kadınlar kendileri için çok şık stiller yaratabilirler.

0 yorum:

Yorum Gönder