5 Şubat 2018 Pazartesi

Yazın Giyilen Pantolon Modelleri


Bu yaz pek çok kadının üzerinde görülecek olan İspanyol paça pantolonlar yazın giyilen pantolon modelleri arasında yer alacak. Her rengi kullanılabilir olan bu pantolonlar bu senenin trendlerinin başında yer alıyor. Bu pantolonlarda sayısız renk ve model mevcut. Geniş paça pantolonlar spor tarza da çok uygundur. Genellikle platform topuk ayakkabılarla kullanılması önerilir. Bu pantolonlar bandana, beyzbol şapkası ile kullanılabilir ayrıca spor bir fularla tamamlanabilir.

Şalvarlar
Şalvar yazın giyilebilecek en şık giysilerden biridir. Muhtelif şalvar modeli vardır ve bunların hepsi kullanılabilir. Kişi kendisi için en uygun şalvar modelini seçmelidir. Şalvarlar yazın giyilen pantolon modelleri arasında rahatlığıyla öne çıkar. Desenli şalvar tercih edilmişse üst gurubun düz renk seçilmesi gerekir. Topuklu ayakkabı giyilecekse şalvarın rengine uygun zarif bir model seçilmelidir. Şalvar pantolonlar giyildiğinde sade kombinasyonlar yapılmalı ve abartıdan uzak durulmalıdır. Eğer çok renkli şalvar kombini yapılmışsa takı kullanmamak yerinde olur. Kısa boylu kadınlar bilek boyundaki şalvarları tercih etmemelidir. Şalvar kombini yapılırken bluz seçiminde çok sade davranmak gerekir. Kısa boylu kadınlar şalvar altına topuklu ayakkabı giymek istiyorlarsa kesinlikle platform topuklardan uzak durmalıdır.

Bermuda Şort Modelleri
Yaz aylarında, özellikle şehir hayatında yazın giyilen pantolon modelleri arasında bermuda şortlar önemli bir yer tutar. Günlük şehir hayatında uzun şortlar çok daha kullanışlı olmaktadır. Bu şortlarda çeşitlilik çok fazladır. Etek görünümüne sahip olan bol bermudalar da çok kullanışlıdır ve çok şık durur. Bermuda şortlar ister düz ayakkabı modelleri ile ister topuklu ayakkabı modelleri ile rahatlıkla kullanılabilir. Bu sezon özellikle çiçekli tasarımlar çok ön planda olacaktır.
Şortlar
Özellikle tatil yörelerinin vaz geçilmezi olan şortlar çeşitli modellerle bu sene de çok popüler. Renkli kotların piyasada boy göstermesiyle renkli kot şortlar da trend haline geldi. Ayrıca klasik mavi kot şortlar her dönem en çok tercih edilenler arasında yer alacak. Bu sene şortlarda işlemeler çok ön planda. Baskılı şortlar da en az işlemeliler kadar dikkat çekiyor. 2018 yazında şortlarda öne çıkan renk ise beyaz.

0 yorum:

Yorum Gönder