10 Şubat 2018 Cumartesi

Bol Paçalı Jeanlerde Yeni Moda


1970’lerin trendi kot pantolonlar İspanyol paça olarak anılırdı. Zaman içinde bu model geri planlara düşse de zaman zaman trend olmaya devam etti. Günümüzde bol paçalı Jeanlerde yeni moda yine İspanyol paçalar. Günümüzde kullanımı ise dizden aşağı bollaşan modeller. Dizden aşağı paça genişliği iki kat daha fazla olmaktadır. Her yaş gurubu için bol paça kot pantolon seçenekleri bulunmaktadır. Kadınlar yaptıkları kombin ile bu tarz bol paça kotları günlük hayatın içine büyük bir şıklık olarak katmıştır.

Tesettür Modası
Tesettür giyimi tercih edenler için de bol paçalı Jeanlerde yeni moda öne çıkmaktadır. Bu model pantolonlar bol kesim de kullanılabildikleri için tesettür giyim modasında da önemli bir yer tutar. Dar kesim olarak da kullanılabilen ve seneler içinde tekrar tekrar popüler olan bol paça kotlar çok rahat oldukları için de tercih edilmektedir.

Bol Paçalı Jean Kombini
Jean pantolonların vazgeçilmez olduğu kabul edilmektedir. Muhtelif modellerde Jean pantolonlar moda içinde büyük bir yer tutmaktadır. Son yıllarda bol paçalı Jeanlerde yeni modeller oldukça ön plandadır.
Eğer seçim İspanyol paça yönünde olacaksa üst kısmın bedene tam oturmasına dikkat edilmelidir. Bu tarz pantolonlar bele tam oturduklarında ve büyük bir kemerle tamamlandıklarında hem çok şık durur hem de kadınların boyunu daha uzun gösterir. Kısa boylu kadınlar İspanyol paça Jean altına dolgu topuk ya da yüksek topuklu bir ayakkabı tercih ederek boylarını daha uzun hale getirebilirler.
Bu pantolonlar kısa bluzlarla veya dökümlü tişörtlerle kombin edilebilir. Gece kombini için ipek gömlekler ön plana çıkar. Gömlek tercihinde kısa ve dökümlü gömlekler tercih edilmelidir. Kullanılacak olan gömleğin boyu uzunsa Jean pantolonun içine sokularak kullanılır. Kış aylarında her türlü ceket ya da palto ile kullanılabilirler. İspanyol paça olmayan bol kesi bol paçalı kotlar daha gündelik bir hava yaratır. Çok rahat oldukları için her yaş gurubu kadın tarafından kullanılmaktadır. Tesettür modasında da en çok bol paçalı bol kesim kotlar yer alır. Bu kotlar da her şekilde kombin edilmeye uygundur.

0 yorum:

Yorum Gönder