9 Şubat 2018 Cuma

En Şık Bayan Kot Seçimi


Piyasada trend olan çok fazla kot pantolon modeli vardır ve bu modeller kadınların ilgisini çeker. Her kadının fizik yapısı trend olan bütün modellere uygun olmayabilir bu nedenle en şık bayan kot seçimi kişinin fiziksel özelliklerine uygun olandır. Modeller farklılıklar gösterse de koyu mavi kot seçiminden vazgeçilmediği görülüyor. Piyasada yeşilden pembeye kadar her renk kot var fakat klasik kot rengi olan koyu mavi hala popülerliğini koruyor.

Kot Pantolon Seçiminde Fiziksel Özellikler
Kadınlar çok farklı fiziksel özelliklere sahiptir. Medyada lanse edilen kadınların özelliklerine sahip olmak beklenemez. Kimilerinin bacak boyu kısadır kimisinin basen bölgesi kalındır. Kot çeşitleri skinny, yüksek bel, boru paça, düz kesim, İspanyol paça ve bol paça olarak sınıflanabilir. Kadınlar bunların arasından kendi fiziklerine en çok uyanı tercih ederlerse en şık bayan kot seçimi yapmış olurlar.

Günümüzde eskiyle kıyaslandığında çok daha fazla kot pantolon seçimi yapabilme şansı vardır. Kadınlar tüm kıyafet seçimlerinde olması gerektiği gibi kot pantolon seçiminde de kendi fiziksel özelliklerini göz önünde bulundurmalıdır.
Skinny yani dar kesim kotlar fizikte hata kabul etmez. Düşük belli pantolonlar karın bölgesinde yağlanma olan kadınlar için uygun değildir. Bacak boyu kısa olan ve karın bölgesinde fazlalıkları olan kadınlar yüksek belli skinny pantolonları tercih etmelidir. Düşük belli pantolonlar bacak boyunu olduğu dan da kısa gösterir. İnce vücutlu olup da vücut hatlarının daha çok ortaya çıkmasını isteyenler için dar kesimler çok uygundur. Minyon yapılı kadınlar skinny pantolonları topuklu ayakkabı ile kullanabilirler.

Kıvrımlı Yapılı Kadınlar
Kıvrımlı ve dolgun hatlı kadınlar da dar kot seçimi yapabilirler fakat uzun tunik ya da bluzlarla kullanmaları gerekir. Bacaklarının kalın olduğunu düşünen kadınlar en şık bayan kot seçimi yapmak için koyu mavi tonlarını tercih etmelidir. Yüksek belli pantolonlar kalça ve karın bölgesindeki fazlalıkları gizler. Her fizik özelliğine yakışan ise boyfriend kot modelleridir. Bu modellerde önemli olan doğru bel yüksekliğini bulmak ve bolluğu dengelemektir. Eğer çok bol boyfriend kot seçimi yapılırsa kişi olduğundan kilolu gözükebilir. En uygun bolluk kişinin pantolon içinde rahat hareket edebildiği bolluktur.

0 yorum:

Yorum Gönder