26 Şubat 2018 Pazartesi

Vücudunuza Göre Kot Pantolon Seçimi


Kot pantolonlar özellikle rahat oldukları için tercih edilen pantolonlardır. Rahatlık içinse vücudunuza göre kot pantolon seçimi yapmak gerekir.
Dar Kot Pantolonlar
Skinny diye adlandırılan dar kesim kot pantolonlar her vücut ölçüsüne uygun değildir. Genellikle bu pantolonlar kusursuz fizik gerektirir. Skinny pantolon giymek isteyen kadınlar bu modelde seçimlerini doğru yapmalıdır. Bacak boyu kısa kadınlar yüksek belli dar pantolonları tercih etmelidir. Kalçadan olan modeller bacak boyunu kısa gösterir. Minyon yapılı kadınlar dar pantolonları yüksek topuklu ayakkabılar ile kullanarak boylarının daha uzun görünmesini sağlayabilirler. Dolgun hatlı kadınlar skinny pantolonları uzun gömlek ya da tuniklerle kullanmalı ve ayakkabı seçimini de yüksek topuktan yana yapmalıdır. Kalın bacaklı kadınlar koyu renk kot pantolon seçmelidir. Skinny pantolonların ayak bileğini bir, iki santim üzerinde bitmesine özellikle dikkat edilmelidir.

Yüksek Bel Kot Pantolonlar
Yüksek belli pantolonlar kalça ile bel arasında uyum sağlar vücudunuza göre kot pantolon seçimi yapılırken yüksek belli kotlar her zaman tercih edilebilir. Bacak boyu yeterince uzun değilse bu yönde seçim yapılmalıdır. Uzun bacak boylu kadınlar ise yüksek belli modellerden kaçınmalıdır. Kimi kadınlarda bel hatları belirgin değildir bu kadınlar için de yüksek belli kesim uygundur. Bel ve karın bölgesinde fazlalıkları olanlar da bu modeli tercih etmelidir.
İspanyol Paça Kot Pantolonlar
İspanyol paça pantolonlar dizlere kadar vücudu tam sarar bu nedenle düzgün bir fizik gerektirir. Uzun boylu kadınla düşük bel modelleri tercih edebilir fakat kısa bacak boyu olanlar yüksek bel tercih etmelidir. Topuklu ayakkabılar bu kot kesiminde çok rahat kullanılmaktadır. Bu nedenle kısa botlu kadınlar platform topuk tercih ederek olduklarından çok daha uzun gözükebilir ve vücudunuza göre kot pantolon seçimi yapılmış olur.

Boyfriend Jean Modelleri
Bol, kalçalardan aşağı düz kesimi olan kot pantolonlardır ve aslında erkek modelidir. Kadınlara da uyarlanarak bu çok rahat kesim kadınlar için de kullanılabilir hale gelmiştir. Doğru bel yüksekliği bulunduğunda bu kesimin herkese yakıştığı görülür. Pantolonu ne çok bol ne de dar kullanmamaya özen göstermek gerekir.

0 yorum:

Yorum Gönder