13 Şubat 2018 Salı

Renkli Jean Modelleri


Jean modellerinin tamamen renklendiği bir sezona giriş yapıldı. Trendlerden uzak kalmak istemeyenler mutlaka renkli Jean modelleri edinmeli. Türkiye'de 90’lı yıllardan itibaren Jean tacını hiç kaptırmadı. Her sene farklı modellerle insanların karşısına çıksa da yaklaşık otuz yıldır popülerliğini hiç yitirmeyen giysi olarak günümüze kadar geldi. Bu sezon ise Jean modelleri renklendi. Pantolonlarda, şortlarda, elbiselerde, etek ve ceket modellerinde renk hakim olacak.

Jean Renkleri
Bu sezon hemen her renk renkli Jean modelleri görülecek. Pembenin açık tonları bu sene en çok kullanılan renklerin arasında yer alıyor. Pembe bir Jean ve aynı renkte Jean ceket kullanılarak şıklığı yakalamak mümkün. Bu takımın içine yine açık renkli desenli bir bluz giyilebilir.
Kırmızı en dikkat çekici renklerden biridir ve bu sezon Jean kumaşlarında çok kullanılmaktadır. Kırmızı kullanmak isteyen fakat çok da dikkat çekmek istemeyenler yapacakları kombin ile kırmızının iddiasını azaltabilirler. Kırmızı bir Jean etek üzerine açık renk çizgili bir bluz giyerek kombin sıradanlaştırılabilir aynı zamanda trend olmakta başarılabilir.
Kot elbiseler yaz kış kullanılabilen giysilerdir. İyi bir ayakkabı ve ceket kullanıldığında kot elbiselerle harika kombin seçenekleri ortaya çıkar. Bu sezon kot elbiselerin de renklendiğine dikkat çekmek gerekir. Özellikle koyu yeşil tonlarının kot elbiselerde çok kullanıldığı görülüyor. Yeşil bir kot elbise kovboy çizmeleriyle tamamlandığında harika duracaktır.

Renkli Jean Pantolonlar
Yavaş yavaş mavi kotlardan uzaklaşıldığı ve renkli Jean modelleri arasından seçim yapıldığı görülüyor. Renkli Jean pantolon giyiminde skinny model tercih etmek gerekiyor. Dilenen renk seçilebilir fakat model skinny olmalı. Üstüne çeşitli renk ve desenlerde gömlek kullanılabilir fakat gömleğin pantolonun içine bir miktar sokulması gerekiyor. Bu yaz çiçek desenlerinin ne kadar ön planda olduğu düşünülürse skinny renkli kotların üzerinde çiçek desenli gömlekler kullanmak çok uygun olacaktır.
Erkek modasında da renkli Jean modelleri kullanılıyor fakat burada da dar kesim olmasına dikkat etmek gerekiyor. 2018 yazında erkekler için en çok öne çıkan Jean rengi beyaz olacak fakat kırmızıları, pembe ve yeşilleri erkek Jean modelleri arasında görmek mümkün.

0 yorum:

Yorum Gönder