26 Şubat 2018 Pazartesi

Baskı Desenli Kot Şort Modelleri


Kot şort modellerinde baskılı ve desenli olan şortların tür ve kategorileri diğer modellere göre oldukça farklıdır. Kot şortlar dışında normal şortlar gibi de kullanılan minilerde desenli olan binlerce ürün bulunmaktadır. Baskılı desenli kot şort modelleri desenli ürünler sevenlerin ya da örgülü desen modellerine yakın olan benzer ürünleri kullanalar için kombinleme konusunda da en basit kategori olarak görülmektedir. Baskılı desenli kot şort kullanıyorsanız eğer ya da kullanmak istiyorsanız kesinlikle çorap kullanmalısınız fakat kullanacağınız çorap aşırı abartılı bir model olmamalıdır. Eğer öyle bir model olursa unutmayın ki sizlerin giyeceği baskılı desenli şortun tüm özelliğini ve görsel güzelliğini kapatmış olacaktır. Bu tür olaylar da sizlerin kombinini çok karma karışık gösterecektir.

Baskılı Desenli Şort Nasıl kombin Edilmelidir?
Baskılı desenli şortları kombinlemek aslında o kadar da basit bir kategori değildir. Çünkü şortların boyutlarına ve tasarımların göre de değişecek olan kombinler vardır. Şortların üzerine dekolteli ürünler giymek ya da baskılı desenli şortların altına abartılı çoraplar giymek en büyük yapılan yanlışlar arasındadır. Baskı desenli kor şort modelleri kullanıyorsanız başka ürünlerde abartılı dekorlu ürün kullanmanız sizlerin şortunun havasını söndürecektir. Bu da boşuna giydiğiniz ve diğer şortlardan aslında farkı olmadığı anlamına gelecektir. Sizler şort kombini yaparken üzerinize sıkı ve dar olan değil onun aksine bol olan ürünleri tercih etmelisiniz.

Baskılı desenli şortlar ile yapılabilecek efsane kombinlerin tek eseri siz olmalısınız. Bunun için ilk olarak şortunuzun üzerinde baskılı olan renkler ile uyumlu ya da o renkleri takip eden ürünleri kullanmanız fazlası ile yeterli olacaktır. Baskı desenli kot şort modelleri kadınların hem yaz hem de kış aylarında rahatlıkla kullanabilecekleri üründür. Kış ayında uzun çorap çizmeler ile kullanıldığı zaman kış ayı için çok uygun bir kombin olacaktır. Yaz zamanları için ise baskılı şortun desenleri üzerindeki renkleri takip eden ürünler kullanıldığında da ortaya güzel bir kombin çıkacaktır. Aslında renkleri takip etmekten yana bir de o renklere zıt olan renkler kullanıldığında da çok hoş bir görünüm elde edilebilecektir.

0 yorum:

Yorum Gönder