1 Şubat 2018 Perşembe

Saç Stiline Göre Kot Ceket Modelleri


Kadınların en çok kararsız kaldığı durum saç şekillere göre kombin yapmak ya da ürün seçmektir. Saç şekilleri kadar saç renkleri de bir o kadar rol oynamaktadır. Kot ceket modellerinde de saç şekilleri ya da saç stilleri farklılık göstermektedir. Dikkat etmeniz gereken unsurlardan bir tanesi saç renginiz ile aynı renkte kot ceket tercih etmemektir. Saç stiline göre kot ceket modelleri için zıt renkler kullanmamanız gereklidir. Eğer saçlarınız uzun bir yapıya sahipse ve siyah ise siyah kot ceket tercih etmemelisiniz. Kot ceketleri tercih ederken tarzınıza günlük giydiğiniz kıyafet renklerine önem vermeniz gereklidir. Çünkü kot ceketler tarzınız ve kombinleriniz ile ne kadar uyumlu olsa da saç stiliniz ile uymayabilir.




Saç Stillerine Göre Kot Ceket Fark Eder Mi?
Saç stillerinden çok saç renginize göre kot ceketlerde farklılık görülmektedir. Bunun nedeni ise saç renklerinin ve stillerinin klasik ya da spor olarak değişkenlik göstermesidir. Eğer saç renginiz sarı ya da açık bir renk tonu ise koyu renklerde ya da koyu renklerin açığa doğru olan tonlarında kot ceket tercih etmeniz gereklidir. Saç stiline göre kot ceket modelleri aslında saç rengine göre değişiklik göstermektedir. Sizlerin yapması gereken şey saç renginiz ile uyumlu olan ve genel stil renginiz ne ise ona göre bir kot ceket tercih etmelisiniz.

Saç Stilleri Kot Ceketleri Ne Kadar Etkiler?
Kot ceketler saç stillerini çok fazla etkilemez. Eğer renkli bir saç yapısına sahipseniz uyum konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz. Eğer saçlarınız kabarık ve kıvırcık bir yapıya sahipse iç açıcı renklere sahip olan kot ceketleri tercih edebilirsiniz. Saç stiline göre ceket modelleri bu şekilde değişmektedir. Her sezon yenilenen ve farklı tarzlarda üretilen bu kot ceketlerin zincirli, bozuklu, desenli ürünleri her saç şekli ve modele göre uyumluluk göstermektedir. Eğer sizler de saç stilinize ya da renginize göre nasıl kot ceket tercih etmenizi merak ediyorsanız bu konu hakkında detaylı bilgileri şu an da elde etmiş bulunmaktasınız bu bilgilere göre hareket edebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder