27 Şubat 2018 Salı

Çiçek Desenli Jean Modelleri


Efsane jean modellere sahip olmak istiyorsanız fiziğinizin bu konuda çok güzel ya da efsane olmasına gerek yoktur. Çünkü jean pantolon modellerinin yapım aşamasındaki kullanılan kumaş kalitesi sayesinde fiziğinizi tamamen kusursuz gösteren bir yapıya sahiptir. Pantolon üretimleri hızlandıkça her geçen yıl pantolon tasarımları değişmektedir. Bu değişkenlik sonucunda da kadınlar artık seçim konusunda kararsız yaşamamaktadırlar çünkü çiçek tarzında denim desenli olan kot pantolonların her rengi bulunmaktadır. Bu da kadınlar için istedikleri renkte bir jean sahip olmaları anlamına gelmektedir.  Çiçek desenli olan jean modellerde bazen diz bölgesi bazen bacak bölgesi bazen de bilek bölgesinde çiçek motifleri olmaktadır. Çiçek desenli jean modelleri birden fazla çeşit olarak yapılmaktadır.  


Çiçek Desenli İle Denim Modelli Jean Aynı Mıdır?
Çiçek desenli olan jean kot pantolonlar ile denim desenli olan jean kot pantolonlar birebir aynı gibi görünse de aslında aynı değildir. Çiçek desenli olan ürünlerde sadece birkaç tane çiçek motifi görülmektedir. Fakat denim desenli olanlarda ise belirli bir bölgeyi kaplayan çiçek desenleri vardır. Çiçek desenli jean modelleri diye araştırma yaptığınızda denim desenli jean pantolonları da göreceksinizdir. Çünkü aynı kategoriye giren iki farklı tasarımlardır. Bu farklı tasarımlara sahip olan kot pantolonlar ile çok güzel kombinler tasarlayabilirisiniz. Çünkü bu kombinler günlük hayatınızda da aktif olarak hareket etmeniz gerektiği durumlarda da şık bir görünüme sahip olacaktır.

Çiçek Desenli Jean
2018 yılının en çok tercih edilen modellerinden olan çiçek desenli jean modelleri son zamanlarda da oldukça popüler hale gelmiştir. Özellikle dar pantolonlara işlenmiş olan çiçek desenlerinde kırmızı çiçekler daha sık tercih sebeplerinden olacaktır. Koyu renkte olan kot modellerinin üzerlerine işlenen bu desenler kotlara ayrı bir hava katarken sizlerin de ilk tercihleri arasında yer alacaktır. Bu işlemeler aynı zaman da açık renkte olan kotlara da uygulanmakta olup, bol dökümlü kot modellerinde de tercih edilecektir. Raflar da yerini alacak olan çiçek desenli olan jean modelleri ile kotlarda şıklığı keşfedeceksiniz. Sizlere resimler ile birkaç modelli sunduk.

0 yorum:

Yorum Gönder