8 Şubat 2018 Perşembe

Nakışlı Jean Modelleri


Çalışan kadınlar sadece hafta sonları kullanabilse de bütün kadınların dolabında birden fazla kot bulunur. Günlük hayatın hele sokak modasının en iyi kurtarıcısıdır. Her şeyle kombin edilebilir, rahattır ve şıktır.

Dekorlu Kotlar
Kotlar 2018 sezonunda renklendi. Son yıllarda da kotlar üzerinde aksesuarlar dikkat çekmeye başlamıştı. Son dönemlerde çok trend olan nakışlı Jean modelleri 2018 yılında da artarak trend olmaya devam ediyor. Taşlı ve zincirli kotlarla beraber renkli motiflerle işlenmiş kotlar son derece revaçta. Klasik kotların sadeliğinden sıkılan kadınlar işlemeli kotlara büyük ilgi gösteriyor. Bu tercihi kıllanacak kadınlar için hayli fazla seçenek olacak.
Nakışlı kotlarda nakışların oldukça canlı renklerde işlendiği dikkat çekiyor. Sadece kot pantolonlarda değil kot eteklerde, kot şortlarda, kot elbiselerde ve kot ceketlerde bol miktarda nakış kullanılıyor. Desenler ise çiçek ağırlıklı tercih ediliyor. Özellikle 2018 yazında kot şortlarda papatya deseni çok öne çıkacak.

Nakışlı Jean Trendi
Kot pantolonlar zamansız klasikler olarak kabul edilir. Yaz ya da kış, gündüz ya da gece rahatlıkla kullanılabilen ve çok rahat kombin edilebilen giysilerdir. Kotların her sezon bir türü trend olur ve öne çıkar. Bu nedenle çok fazla kot çeşidi oluşmuştur. İnce kotlar, skinny tarzı, düşük bel, yüksek bel, yırtık kotlar zaman içinde öne çıkan modellerdir. Son yıllarda ize öne çıkan nakışlı Jean modelleri olmuştur. Özellikle yaz aylarında nakışlı kot pantolon ve şortların popülerliği çok artacak.
Nakışlı kotlar modacılar tarafından 2018’in olmazsa olmazı kabul ediliyor. Kotlar üzerine her zevke uygun işlemeler yapılsa da öne çıkan işlemeler kesinlikle çiçek desenleri. Her kesim kotta nakış deseni mevcut bu nedenle kot seçimi ne olursa olsun nakışlısını bulmak mümkün olacak. Son yılların trendi olan yırtık kotlar da üzerlerine nakış işlenerek detaylandırılmıştır. Bu nedenle yırtık kot tutkunları da rahatlıkla nakışlı modellere ulaşabilecekler. Rengi ve hareket seven kadınlar 2018 yazında nakışlı kotlar sayesinde diledikleri tarzı yakalayabilecekler. Bu yeni trendin iyice yükselmesi sayesinde ve renkli kotların da çok popüler olması nedeniyle 2018 yazı çok keyifli geçecek gibi gözüküyor.

0 yorum:

Yorum Gönder