18 Ocak 2018 Perşembe

Yırtık Jean Modellerinde Renk Seçimi


Yırtık kot pantolonlar kadınların en çok kullandıkları ve stillerini de farklı bir şekilde tasarladıkları ürünler arasında yer almaktadır. Yırtık kot pantolon kombinlerinde bu sezonlarda en çok kullanılan kombin ürünlerinden birisi de çoraptır. Kullanılan çorapların modeline göre de yırtık kot pantolonlarınızın kombinlerini ayarlayabilirsiniz. Genellikle web sitesi olan ya da sosyal medya ağlarında aktif bir şekilde satış yapan tüm alışveriş sitelerinde yırtık kot pantolonlar çoraplar ile kombinlenmektedir. Yırtık jean modellerinde renk seçimi yaparken genelde kullandığınız kot pantolonların rengine göre satın almanız gereklidir. Çünkü kot pantolonlar ile yırtık jean pantolonlar arasında fark vardır. Bu da normal olarak kombin tercihinde de farklılık ortaya çıkarmaktadır.

Yırtık Jean Nasıl Kombinlenir?
Yırtık jean pantolonlarda kombin yapmak biraz zordur. Çünkü yırtık kot pantolonların görünümü daha spor ve genel bir havayı yansıtmaktadır. Eğer özel günlerinizde dekolte açısından tercih etmek istiyorsanız yırtık kot pantolon rengini koyu tercih etmelisiniz. Koyu olarak tercih edilecek yırtık jean pantolonlarında sadece siyah değil mavi ya da diğer renklerin de koyusu olarak tercih edebilirsiniz. Klasik renk olan siyah renk bilindiği için kadınlar artık siyah kot pantolon kullanmamaktadır. Bu her modeldeki pantolonlar için geçerlidir. Yırtık jean modellerinde renk seçimi bu şekilde gerçekleştiği sürece eşi benzeri olmayan kombinler ortaya çıkacaktır. Kombin tercihlerinizde renk seçimi çok önemlidir.

Yırtık kot pantolonlarında renk seçerken dilediğiniz renkleri tercih edebilirsiniz fakat üzerinize giyeceğiniz üründe sorun yaşayabilirsiniz. Her renk buna uyumlu olmayabilir. Yırtık jean modellerinde renk seçimi için kafanız karışıyorsa aklınızda bir kombin yapabilir ve tercihinizi de o şekilde belirleyebilirsiniz. Beyaz ile en uyumlu olan yırtık kot pantolon renkli buz mavisi rengine sahip olan kot pantolondur. Bunun yanı sıra en koyu renge sahip olan kot pantolonlarda kombin yapmak da kolaydır. Yeter ki sizlerin günlük monoton hayatına uyum sağlasın. Uyum sağlandığı sürece sorun olmayacaktır. Kot pantolonlarda renk ve model sorunu olduğu gibi yırtık kot pantolonlarında da aynı sorun vardır. Modayı takip ederek engelleri aşabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder