23 Ocak 2018 Salı

2018 Farklı Kot Modelleri


Çok ünlü markaların 2018 yılında çok farklı modelde pantolonlar ürettikleri ve defile sırasında hiçbir kadının bunu tercih etmeyeceği düşünülmüştür. Fakat tam tersi olmuştur. Bol paça olan ve aşırı geniş İspanyol modeller bu yıl en çok kullanılan kot pantolonlar arasına girecektir. İspanyol paçalar ile giyilen topuklu ayakkabı kurssuz bir estetik görünüme sahip olmaktadır. 2018 farklı kot modelleri modelden çok renk olarak belirlenmektedir. Kot pantolonların modellerinde günümüzde hiç kullanılmayan renklerin kullanılması dolayısı ile en gözde ve en trend kot pantolon çeşitleri arasında yer alacak ürünler bulunmaktadır. Her yıl yenilene kot pantolon modelleri kadınların alışveriş konusunda ilk tercihi olmaktadır. Kot pantolonlar uzun süre kullanımdan sonra yıpranmaktadır.

Bu sebeple de kadınlar sık sık kot pantolon değiştirmektedirler. Kot pantolonların ilk olarak zedelendikleri bölüm her zaman diz kapak kısmı ya da kalça kısmıdır. Sürekli raket halinde olunması kumaşların bir süre sonra dayanıklılık sınırını zorlamaktadır. 2018 farklı kot modelleri için de bu yıpranma konusu aynıdır. Yıpranan kotları satın almak istemiyorsanız kot pantolon konusuna çok para harcamanız gerekecektir. Fakat 2018 yılında en çok giyilecek kot pantolon modelleri arasında Boyfriend yani bol olan kot pantolonlar vardır. Bu kot pantolonlar bol oldukları için yıpranan olasılığı daha azdır. Sürekli kilo alıp veren, vücutları sıkan dar olan kot pantolonlar gün içerisindeki hareketinizi de oldukça etkileyecektir. Bu tür etkenler ile karşı karşıya kalmamak için ne kadar kaliteli ürün tercih etseniz de fayda etmeyecektir.

Farklı Kot Pantolonlarda Renk Seçimi
2018 yılında ilk defa göreceğiniz ve bir anda tüm kadınlar arasında yayılan kot pantolonların renklerini sizler tamamen kafanıza göre alabilir ve seçebilirsiniz. Çünkü aynı renklerde üretilen ürünlerden dolayı kadınların kendi aralarında pişti olma gibi bir durum ile karşı karşıya gelmeleri söz konusu olacaktır. 2018 farklı kot modelleri için ünlü markaların web sitelerini ziyaret ederek ya da 2018 kış sezonu için çıkan moda dergilerine bakabilirsiniz. Tüm yeni sezon ürünlerini yapılabilecek kombinler ile birlikte görebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder