19 Ocak 2018 Cuma

Şort Modellerinde Yeni Moda


Yaz aylarında kadınların dolaplarının vaz geçilmez parçalarından olan şortlar bir çok alternatifle şort modellerinde yeni moda olarak vitrinlerdeki yerini alıyor. Şortlar yapılan uygun kombin seçimleriyle plajda, akşam yemeklerinde, arkadaş buluşmalarında ve hayatın daha birçok alanında yaz aylarında rahatlıkla kullanılabilen giysiler olmaktadır.
Şort giyerken kadınların vücut yapılarına uygun seçimler yapmaları daha şık durmalarını sağlar. Basenleri geniş olan kadınlar şortların üzerine uzun ve bol bluz tercihinde bulunurlarsa uygun bir seçim yapmış olurlar ayrıca bu sezon şortlarla beraber çok kullanılacak olan gömlekler de bu tarz vücut tipine sahip kadınlar için çok uygun olacaktır.
Şortlarla beraber kullanılan uzun gömlekler özellikle 2018 sokak modasında en öne çıkan stil olarak gözüküyor. Daha kadınsı ve romantik bir hava sağlamak isteyen kadınlar şortlarının üzerine dantel ağırlıklı bluzlar seçebilirler. Örgü bluzlar da dikkat çekiyor ve bu bluzların özellikle kot şort ile kombin edilmesi oldukça romantik bir görünüm veriyor.


Kot Şort Seçimi
Her zaman popüler olan kot şortlar 2018 şort modellerinde yeni moda arasında da önemli bir yer tutuyor. Her boy ve her model denim şort bulmak mümkün olsa da klasik kesim denim şortlar en rahat kullanılan modeller arasında öne çıkıyor. Saçaklı, baskılı, yırtık, renkli aplike işlemeli kot şort modelleri yaz sezonunun vazgeçilmezleri arasında yer alıyor ve yaz aylarında beyaz kot şort hakimiyeti de devam ediyor.

Penye Ve Kumaş Şortlar
Yaz aylarında penye en çok kullanılan dokumalar arasındadır ve şortlarda kullanımı da şort modellerinde yeni moda arasında yaygın olarak görülüyor. Penye şortlar çeşitli boylarda olabileceği gibi özellikle sahil kesimlerinde mini penye şortlar tercih ediliyor. Gerek kumsalda mayo ya da bikini üzerine gerekse sayfiye yerlerinde günlük kullanıma uygunluğuyla dikkat çekiyor. Çizgili ve geometrik desenli penye şort tercihlerinin yanına çiçekli desenlerin de eklendiğini unutmamak gerekiyor.
Kumaş şortlar daha ağır başlı bir hava kazandırması nedeniyle çeşitli ortamlarda kullanıma daha uygun oluyor. Kumaş şortlar yüksek topuklarla da rahatlıkla kullanılabiliyor ve üzerine giyilecek bir blazer ceketle çok ağırbaşlı bir hava sağlayabiliyor.

0 yorum:

Yorum Gönder