12 Ocak 2018 Cuma

Eskitilmiş Kort Şort Modelleri


Eskitme kotlar 1980’li yıllarda da popülerdi günümüzde de popülerliği devam ediyor. Özellikle bohem görünmek isteyenler eskitme kot modellerini tercih ediyor. Hem kadınların hem de erkeklerin bu kotlara büyük ilgi gösterdiği görülüyor ve vitrinlerde eskitilmiş kot modelleri ile birlikte eskitilmiş kot şort modelleri de yer alıyor. 2018 yazında eskitilmiş şortlar oldukça ön planda olacak.


Yamalı Kotlar
Kotlarda farklı kumaşlardan yama kullanmanın da çok popüler olduğu ve ortaya çok şık modellerin çıktığı görülüyor. Yamalarda kullanılan çiçekli basma desenleri pantolonlara çok bohem bir görüntü kazandırıyor. Yamalar eskitilmiş kot şort modelleri arasında da görülüyor. Eskitilmiş ve yamalı kot modellerine mağazalardan kolayca ulaşmak mümkün. Özellikle yırtık kotlarda yama uygulaması içerden veya dışarıdan yapılabiliyor ve ikisinden de çok başarılı sonuçlar elde edildiği görülüyor. 2018 yazında popülerliği doruk noktasına ulaşan çiçek desenleri yamalarda da en çok kullanılan desen olarak öne çıkıyor. Pantolonun muhtelif yerlerine uygulanan yamalar eskitme pantolonlara bambaşka bir hava veriyor ve kullanan kişiyi özel kılıyor. Kişiler seçtikleri yamalı modeller sayesinde kendi tarzlarını ifade etme şansı da buluyor. Kişilerin sahip oldukları yırtık kotlarda kullanıma bağlı olarak yırtıkların iyice genişlemesi söz konusu olabilir. Çok genişlediği için kişinin kullanamayacağı boyutlara gelen yırtıklar yama kullanılarak kapatılabilir ve bu sayede pantolon geri kazanılmış olur.

Eskitilmiş Ve Yamalı Şortlar
Yaz aylarının vazgeçilmez giysisi olan şortlar arasında en çok eskitilmiş kot şort modelleri tercih edilmektedir. Eskitilmiş kot şortlar yama kullanılarak yaz aylarında daha hareketli hale gelebilir. Kişiler tercihlerini mağazalarda satılan hazır eskitme kot şortlardan yapabilecekleri gibi sahip oldukları şortlara kendileri de yama uygulayabilir. Daha önce alınmış olan ve kullanılmaktan deforme olmuş şortlar uygulanan yamalar sayesinde hem trende uygun olacak hem de geri kazanılacaktır. Yama için renkli çiçekli basma desenleri kullanmak 2018 yazı trendlerine uygun olacaktır fakat yama yapmak için farklı alternatifler de söz konusudur. Yama amaçlı olarak danteller de kullanılabilir. Dantel yamalı şortlar romantik bir hava da kazanacaktır. Şortlara romantik hava verecek diğer detay ise fistolardır. Dantel ve fistonun şort paçalarında kullanımı da yaygın hale gelmektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder