16 Ocak 2018 Salı

2018 Koyu Jean Şort Modelleri


Şortlar arasında en çok giyilen ve en çok sevilen jean şort modelleri bu sene damgasını vuracak şekildedir. Kot şort modellerinin her yıl farklı konsept ile karşımıza çıkan kombinler sayesinde yaz aylarında kombin konusunda sorun yaşamayacaksınızdır. Moda dergilerinin ilk sayfalarını dolduran ünlü markaların afişlerinde yer alan jean şortlar her kadının gözlerini kamaştırmaktadır. 2018 koyu jean şort modelleri arasında yine yırtık olan ve püsküllü olan jean şortlar gündeme oturmuştur. Eğer sizler de kombin konusunda ya da şort konusunda tercih sorunu yaşıyorsanız tek yapmanız gereken şey kolay yolu seçerek çoğu kişide olan üründen satın almak olmalıdır. Böylelikle sizlerin tercih konusu yanlış olsa da dikkate alınmayacaktır.

Koyu Jean Şort Renkleri
Koy jean şort tercih ederken renk olarak soluk koyu renkleri tercih edebilirsiniz. Sizlerin tercih etmiş olduğu soluk olan koyu renkler daha estetik bir görünüm elde ederek seçmiş olduğunuz her ürünle uyumlu bir stil olacaktır. 2018 koyu jean şort modelleri önemli olduğu kadar renkleri ve renk seçenekleri de önemlidir. Çünkü modeline göre renk uyumu daha kolay ve basittir. Örneğin kırmızı renkli olan farklı modeldeki bir şortu beğenmediğinizde siyah olan aynı modeldeki bir şortu beğenebilirsiniz. Tamamen sizlerin tercihi önemli olan bu tür konulara özen göstermeniz gerekmektedir. Koyu jean şortların yaz renklerini tercih etmek daha iyi olsa da koyu renkleri ile dilediğiniz kategoriye kombin yapabilirsiniz.

Koyu renkli olan jean şortlar sizleri her zaman klasik ve resmi bir görünüme sokacaktır aynı zamanda da özel günlerinizde şort giymek istiyorsanız harika duracağından emin olmalısınız. 2018 koyu jean şort modelleri arasından örneğin yemeğe gideceğinizde güzel bir stil ve kombin çıkartabilirsiniz. Yaz renkleri olan açık renkler genellikle spor bir tarzı anımsattığından dolayı çok fazla tercih edilmemektedir.  Koyu renkli jean şortlar sayesinde gün içerisinde şık ve özel görünüme sahip olabilirsiniz. Sıradan ya da standart olan kot şortların yerini birbirleri ile şıklık yarışına girmiş olan farklı modellerdeki koyu jean şort modelleri almıştır.

0 yorum:

Yorum Gönder