22 Ocak 2018 Pazartesi

Jean Kot Şort Modellerinde Yeni Moda


Denim, keten ve daha farklı kumaşlarla üretilen ve yaz aylarının vaz geçilmez giysisi olan Jean kot şort modellerinde yeni moda klasik şortlarda kullanılan detayların artmasından oluşuyor. Şortlar yaz aylarında en rahat kullanılan giysi parçalarıdır ve özellikle tatil yörelerinde hakimiyetlerini sürekli korurlar. Yaz sezonu yaklaştıkça kadınlarda doğal olarak trend şort modellerine ulaşma telaşı başlamasını doğal karşılamak gerekir.

Kot Şortlar
Her ortamda rahatlıkla kullanılabilecek bir şort aranıyorsa Jean kot şort modellerinde yeni moda arayışında olanlar rahatlıkla seçim yapabilirler. Dilenen boyda kot şort bulmak bu sezon da mümkün olacak. Eskitilmiş ya da yırtık kot şortlar trend olmaya devam ediyor ve klasik modeller de her dönem olduğu gibi varlıklarını koruyor.
Rahat bir sezon geçirmek isteyen kadınlar mutlaka kendilerine uygun bir kot şort edinmeli. Kot şortların sadece sokak modasına uygun olduğunu düşünmek yanlıştır. Gece davetlerinde de uygun kombin yapılarak rahatlıkla kullanılabilirler. Kot şortlar topuklu ayakkabılar ile kullanıma da çok uygun oldukları için her ortama uyarlanabilmektedir.
Kot mavisi özellikle beyaz renk ile tamamlandığında çok hoş gözükür. Bu nedenle mavi kot şortlar beyaz bluz ve ayakkabılarla kullanıldığında başka hiçbir detaya ihtiyaç duymaz. Klasik kesimli denim şortlar en sorunsuz kullanılabilen modellerin arasında yer alır. Beyaz ve siyah şortlar ise her zamanki gibi en çok tercih edilen renkler arasındadır ve özellikle beyaz denim şortalar yaz aylarında en çok tercih edilenlerdir.

Kot Şortlarda Desen Ve Baskı Dönemi
2018 yılının yaz aylarında Jean kot şort modellerinde yeni moda desen ve baskıların ağırlık kazanmasıyla dikkat çekiyor. Her türlü giyside son yılların trendi olan aplike işlemeler denim şortlarda da yaygın olarak kullanılıyor. Çiçek desenlerinin ağırlıkta olduğu aplike işlemelerde renklerin de oldukça özgür kullanıldığı dikkat çekiyor. İşlemeler gibi baskılarda da çiçek motiflerinin ön planda olması kaçınılmaz gibi duruyor. Eskitilmiş, yırtık ve saçaklı kot şort modellerine de oldukça sık rastlanıyor. Kot şortlar rahat kombin edilmeleri ve kullanışlı olmaları sayesinde 2018 yazının da vazgeçilmez giysileri olarak ön plana çıkıyor.

0 yorum:

Yorum Gönder