2 Ocak 2018 Salı

Kot Şort Modelleri

Yaz aylarının sıcak günlerinde özellikle bayanların tercih ettiği şort modelleri, oldukça farklı kombinler ile hem şık hem de spor bir görünüm oluşturabilmektedir. Şort modelleri arasında da en çok tercih edilen kot modellerdir. Kot kumaşı günümüzde hemen hemen her giysilikte karşımıza çıkmaktadır. Yaz aylarında da kot kumaşını sık sık şortlarda görmekteyiz. Özellikle mavi renginin her tonunun kullanıldığı kot şortlar, oldukça şık bir görünüme sahiptir. Kot şortlar ile oldukça şık görünümlere de imza atabilmeniz mümkünüdür.

Bayanların kot şortlar olan ilgisinin artması ile birlikte artık çok farklı modellerde kot şort üretimi yapılmaya başlanmıştır. Özellikle yırtık kot şortlar oldukça moda olmuştur. Kot şort modelleri arasında en çok tercih edilenlerden biri haline dönüşen yırtık şortlar, bayanların çekici ve şık bir görünüme kavuşmalarındaki tamamlayıcı parça haline dönüşmüştür.


Püsküllü Kot Şort Modelleri

Günümüzde en çok tercih edilen kot şort modellerinden biri de püsküllü modellerdir. Şortların alt kısmından sarkan kumaşın püskülleri oldukça spor bir görünüm oluşturmaktadır. Bayanlarında beğenisini kazana bu püsküllü şort modelleri oldukça fazla talep görmektedir. Bir de bu kot şort modelleri arasında işlemeler eklenince oldukça güzel görünümler ortaya çıkmıştır. Şortların özellikle arka cep kısımlarına işlenen çiçek desenleri ya da daha büyük işlemeler oldukça şık ve romantik bir hava katmıştır şortlara. Bu işlemli kot şortlarla da oldukça şık kombinler oluşturabilmeniz mümkündür. Özellikle de topuklu ayakkabılar ile şortunuzu tamamlayarak oldukça şık bir görünüme imza atabilirsiniz.


Cepleri Dışarda Kot Şort

Son yıllarda oldukça moda olmuş bir kot şort modeli de cepleri dışarıda bırakılarak oluşturulan modellerdir. Bu modeller bayanlar tarafından oldukça beğenilmiştir ve şık kombinler ortaya çıkmıştır. Oldukça farklı bir sitilin başlangıcı olan cepleri dışarda bırakılmış kot şortlar, spor bir görünüm oluşturmak isteyen bayanların yanı sıra şık kombinler de oluşturabileceğiniz bir tarza sahiptir. Kot şort modelleri arasında oldukça tutulan ve beğenilmiş olan bu cepleri dışarda bırakılmış şortlar, farklı detaylar ile de süslenerek daha şık görünüme kavuşturulmaktadır. Özellikle de dantel detayları ile birleşince oldukça romantik görünümler ortaya çıkmaktadır.

0 yorum:

Yorum Gönder