23 Ocak 2018 Salı

Boyfrend Yırtık Kot Modası


Bol ve rahat jean pantolonlar arasında ilk sırada yerini alan boyfrend pantolonlar arasında bu yıla damga vuran konu ise boyfrend yırtık kot modası olmuştur. Özellikle yaz için açık renklerin en çok tercih edileceği bu modeller de bayanlar rahatına ve tarzına düşkün ise seçimleri arasında ilk sırada bu model yer almalıdır. Spor giyim severlerin gözde parçalarından olacak olan yırtık boyfrend kotlar da gerek kombin önerileri gerekse modeller oldukça büyük önem arz edecektir. Çünkü boyfrend kot modellerini herkesin kullanması mümkün değildir. Vücut tiplerine göre giyinilmesi gerekmektedir. Bu şekilde şık ve kusursuz olmanız gerekir. Aksi halde bu kotlar kötü bir görüntüye neden olabilir.

Boyfrend Kotları Kimler Tercih Etmelidir?
Moda herkes için ayrı bir kavram olduğu gibi bazılarına göre moda, giyilen şeyin kendine yakışması olarak da adlandırılmaktadır. Aslında bu çok doğru bir kavram olup, her ne kadar farklı parçaları kendinize yakıştırsanız da giyildiği zaman eğer ki kötü bir sonuç doğuruyor ise bu modelli tercih etmemelisiniz. Bu parçalardan olan boyfrend kot modellerinde bu yıla damga vuracak olan parça boyfrend yırtık kot modası olacaktır. Bu modelleri ise klasik olarak kombinleyebilirken aynı zaman da spor olarak da rahatlıkla kombinleyebilirsiniz. Fakat bu kot modellini bol durmasından kaynaklı olarak daha çok zayıf kişilerin tercih etmesi gerekmektedir.

Boyfrend Yırtık Kot Kombin Önerileri
Genellikle marjinal giyim severlerin tercihleri arasında yer alan boyfrend yırtık kot modasına ayak uydurmak isteyen kişiler kotun kendiliğinden bol olmasından kaynaklı olarak dar bir penye ile kombin etmelerini tavsiye ederiz. Bunların yanı sıra tabi ki askılı şık bir penye ile kombin edilmesi daha şık ve zarif görünmenizi sağlayabilir. Son zamanların modası olan hafif topuklu olan spor ayakkabılar ile de bu görünümü taçlandırabilirsiniz. Bunların yanı sıra kullandığınız aksesuarlar ile de kombininizi tamamlayabilirsiniz. Aynı zaman da yaz aylarında eğer kombin yapacaksanız yazlık ayakkabılar ile de marjinal görünüme devam edebilirsiniz. Şapka gibi yan aksesuarlar sizleri bu kombin de daha yaratıcı gösterecektir.

0 yorum:

Yorum Gönder