31 Ocak 2018 Çarşamba

Boyfrend Kot Modellerinde Yeni Moda


Dar pantolon giymekten sıkılan ve vücut hatlarının belli olmasından hoşlanmayan kadınlar için boyfrend Jean'ler çok iyi bir alternatif haline geldi. İlgi gördükçe boyfrend kot modellerinde yeni moda takibi de ön plana çıktı. Kadınlara rahat, kendinden emin ve asi bir hava veren bu kotlar popülerliğini koruyor.

Boyfrend Kotları Kimler Giymeli?
Çok moda olsa da bazı kadınların boyfrend kot modellerinde yeni moda arasından seçim yapmaması gerekiyor. Bacak boyları kısa ve kalın olan kadınlara bu kotlar uygun değildir bu nedenle bu yönde tercih yapmamaları önerilir. Bazı kadınlar düz hatlı vücuda sahip oldukları için bu durumdan yakınırlar fakat boyfrend Jean kullanımına en uygun vücut tipi de budur.
Her sezon yeni bir Jean modelinin öne çıktığı görülüyor ve vitrinler bu modellerle kaplanıyor. Bazen alternatif bulmak dahi imkansız hale geliyor ve yeni çıkan modeller kadınlara adeta dayatılıyor. Her kadının vücut tipi trend olan modellere uygun olmayabilir. Kadınların trend diye kendi beden tiplerine uygun olmayan seçimler yapması ise ortaya hoş olmayan görüntülerin çıkmasına neden oluyor. Bu nedenle kot pantolon giymeyi tercih eden kadınların kendi beden tiplerine uygun seçimler yapmaları çok önemli bir hale geliyor. Hiçbir kadından defilelerde yer alan mankenler gibi kusursuz vücuda sahip olması beklenemez fakat uygun seçimler yapılarak kusursuz görünmek mümkündür. Bu açıdan bakıldığında boyfrend Jean giymesi önerilen kadınlar zayıf, uzun ve ince bacaklı kadınlar. Kısa bacaklı kadınlar bu tarz bir seçim yaptıklarında çok daha kısa ve kalın gözükeceklerdir. İlla giyilmek isteniyorsa Jean altıda yüksek topuklu ayakkabı kullanılmalıdır.

Boyfrend Jean Nasıl Olmalı?
Rahat görünümleriyle öne çıkan boyfrend kot modellerinde yeni moda trend olmaya hız kesmeden devam ediyor. Katie Holmes tarafından popülerleştirilen bu Jean her yeni sezon aynı ilgiyi görüyor. Boyfrend Jean denilince akla ilk gelen basen kısmı bol olan pantolonlar. Basende yer alan bolluğun iyi ayarlanması gerekiyor. Geniş basenleri olan bir kadın üzerine oturan bir seçim yaparsa bu pantolon boyfrend Jean olmaktan çıkıyor. Bu nedenle bu tarz kot alırken basen kısmında bir miktar bolluk olmasına dikkat etmek gerekiyor.

0 yorum:

Yorum Gönder