22 Ocak 2018 Pazartesi

2018 Mont Modelleri

Kış günlerinin gelmesiyle beraber genellikle stil sahibi kadınlardan 2018 mont modelleri araştırmaları başlamıştır. Soğuk ve ayazlı günlerin kurtarıcısı olan montlar, alınırken mutlaka kalınlığına ve ıssıyı koruma düzeylerine bakılmalıdır. Geçtiğimiz yıllarda popüler olan şişme montlar bu yılın trendleri arasında yer alacağa benziyor. Aynı zamanla kapüşonlarında yer alan kalın ve uzun tüylerde sizi stil sahibi yapmak için yeterli. Mont seçimlerinizde renk çok önemlidir. Yaşadığınız şehrin kış düzeyine göre renk seçimi yapmanız gereklidir. Eğer çok soğuk bir yerde ikamet ediyorsanız montlarınızda mutlaka daha koyu renkleri tercih etmeniz gereklidir. Beyaz ve açık renkler sizin için kabusa dönebilir. En çok para verilen kıyafet parçalarından biri olan mont seçimlerinizde eğer çok soğuk geçirmeyen bir yerde ikamet ediyorsanız açık ve soft tonları da tercih edebilirsiniz.

Bu yıl montlarda kaşelerden çok şişme ve tüy montları göreceğiz. Kaşeler çok sıcak tutsa da uzun yıllardır kullanıldığı için artık tarzını kaybetmiş durumda diyebiliriz. Aslında çok şık görünen kaşe montlarınızı daha özel gecelerde ya da daha klasik davetlerde tercih edebilirsiniz. Şişme montlar daha spor göründüğü için bu yıl tasarımcılar gold ve bronz tonları montlarda aksesuar olarak eklemişlerdir. Kemerlerinde ya da ceplerinde kullanılan gold tonlar oldukça zevkli görünmektedir. Sizlerde bu yıl için 2018 mont modelleri araştırmasına girdiyseniz mutlaka trendlerde yer alan şişme montlardan satın alabilirsiniz.

2018 Mont Kombinleri

2018 için mont seçimlerini yaptıysanız sıra kombin önerilerinde diyebiliriz. Kombinlerinize de kolaylıkla uyum sağlayabilecek renkleri tercih etmelisiniz. 2018 Mont Modelleri, montlar dış giyim olduğu için dolabımızda sayılı parçalardandır. Bir kış için iki mont ya da üç mont almak oldukça yeterlidir. 1 klasik, 1 spor mont alımınızda her renk ile uyum sağlayan kombinler yapabilirsiniz. Özel bir davete gidecekseniz klasik mont seçiminizi kullanmanız gereklidir. Klasik montlarınızın altına sade ve şık bir elbise üzerine bol ve canlı bir renkte şal seçimi yapabilirsiniz. Montlarınızın botlarınızla uyum sağlayan renklerde olmasına özen gösteriniz. Mesela kırmızı bir mont altına giyeceğiniz kahverengi botlar sizin için intihar niteliğinde olabilir bunun için; kahverengi montlarınızı ya da bordo tonlu montlarınızın altına en çok kullanılan siyah ya da krem kahve tonlarında botlar tercih etmenizi tavsiye ederiz. Siyah montlarla her renk kullanılabilir.

0 yorum:

Yorum Gönder