22 Ocak 2018 Pazartesi

Boyfriend Jeans Fotoğrafları

Sokak modasının vaz geçilmezi olan boyfriend giyim tarzı insanlara basında yer alan boyfriend jeans fotoğrafları ile nasıl kombinler yapabilecekleri hakkında fikir veriyor. Bu giysiler bol ve salaş görünüm veren diğer giysi parçaları ile tamamlandığında çok şık alternatifler sunar.

Sokak Modası

Sokak modası insanların kendilerini doğal ortamlarda ifade etmesine yardımcı olur ve birçok insanın sokak giysileri seçiminde dikkat ettikleri nokta rahatlıktır. İş kıyafetleri içine sıkışan kadınlar günlük hayatlarında olabildiğince rahat olmak ister. Günlük hayatta eşofman kullanımının vazgeçilmez hale gelmesinin nedeni bu rahat giyim ihtiyacıdır ve boyfriend jeansler bu konuda eşofmanlara rakip olmuştur. Boyfriend jeansler ilk görülmeye başlandığında nasıl kullanılması gerektiği konusunda sorun yaşayan kadınlara boyfriend jeans fotoğrafları yardımcı olmuş ve bu pantolonları nasıl kombin yapabilecekleri hakkında fikirler vermiştir.

Boyfriend modelleri sadece jean ile sınırlı değildir. Boyfriend tarzı, gömlek ve kazaklarda da görülür ve bol, uzun gömlekler ile bol, uzun kazaklar bu tarzı simgeler. Bu üst guruplar mini eteklerle de kombin edilebilir ve çok şık durur.

Boyfriend tarzı üst guruplar için seçenek olsa da en öne çıkan jeansler olmuştur. Boyfriend pantolonların en tipik özelliği yırtık ve bol olmasıdır. Birçok önemli firmanın kreasyonlarında yer alan bu pantolonlar varlıklarını epeyce sürdürecek gibi gözüküyor.

Kadınların Tercihi

Boyfriend kotlar çok salaş gözükebilir fakat uygun kombin yapıldığında göz alıcı hale gelmektedir ve kadınların dolaplarında en az bir tane boyfriend kota rastlamak mümkündür. Kadınlar kombin fikirlerini boyfriend jeans fotoğrafları aracılığıyla edinebilirler. Bu pantolonlar için çekilip medyada yer almış olan fotoğraflar çeşitli kullanım alternatifleri sunmaktadır.

Maskülen bir tarz sağlamak isteyen kadınlar boyfriend kotlarla beraber erkeksi ceketler kullanabilir. Sert hatlı ceketler şapka ve gözlük gibi aksesuarlarla tamamlanıp, ayakkabı seçiminde de bot kullanılırsa kadınlar istedikleri maskülen görüntüye ulaşabilirler. Bu kotları bol ve uzun gömlekler, bol tişörtler ve kazaklar ile kullanmak mümkündür ve şık ceketler ile tamamlanabilir. İş kıyafeti olarak da kullanılabilecek olan bu pantolonların altına topuklu ayakkabı, üste ise blazer ceket kullanılabilir ve iş ortamında rahatlıkla kullanılabilecek bir kıyafet ortaya çıkar.

0 yorum:

Yorum Gönder