12 Mart 2014 Çarşamba

MASALIM GERÇEK OLDU ! ESKİŞEHİR'DE MASAL ŞATOSU AÇILDI ! EVA BEBEKLERİM VE DİĞER EVA ÜRÜNLERİM ŞATODA SATIŞA SUNULDU :)


Değerli Başkanımız Hocamız Prof. Dr. Yılmaz BÜYÜKERŞEN  şehrimize bir güzellik daha kattı . Eskişehir halkının merakla beklediği Masal Şatosu açıldı. İçindekileri anlatmakla bitmez. Tam bir masal dünyası..
Kahramanlar , masallar, kitaplar ...Zaten masal kahramanlarından dinlediğiniz masallar alıp sizi başka diyarlara götürüyor .Kısacası anlatmakla olmaz .Ancak gidip görmeniz  yaşamanız gerekiyor masal şatosunda. 

Şimdi gelelim benim masalıma  .. Her şey  1 sene  kadar önce Büyükşehir Belediyesi benden Masal Şatosuna özel bebekler yapmamı istediğinde başladı. O zaman o kadar mutlu oldum ki .. hem çok heyecanlandım hem de bir türlü inanamadım . O günden beri de büyük bir keyifle mutlulukla yaptım bebeklerimi. Herhalde kendi dükkanımı açsam bu kadar sevinmezdim.  Hem bebeklerimin orada  yer alması hem de belediyemiz için bir şeyler yapmış olmaktan çok mutluyum. 
Sayın Başkanımız Yılmaz Büyükerşen'e , bana bu imkanı sağlayan Sayın Jale Nur Süllü Hanım' a ve şatonun yapılmasında emeği geçen tüm çalışanlara çok teşekkür ederim. Böyle değerli büyüklerimiz oldukça kim bilir ne  güzelliklere sahip olacağız. 




0 yorum:

Yorum Gönder