27 Aralık 2017 Çarşamba

2018 Düşük Bel Şort Modası

Günümüzde oldukça moda olan düşük bel pantolonlardan sonra artık yeni trend olarak bir de düşük bel şortla trend haline dönüşmüştür. Düşük bel şortlar son zamanlarda bayanların yaz ayları için en çok tercih ettiği şort modellerinden biridir. Özellikle 2018 yılı yaz aylarında sık sık göreceğimiz şort modellerinden biri olan bu düşük bel şimdiden bayanlar tarafından oldukça beğenilmektedir. 2018 düşük bel şort modası için pek çok farklı şort modeli ortaya çıkarılmıştır. Özellikle yaz aylarının vazgeçilmez rengi olan beyaz da çok sık düşük bel şortlarda görülecek bir renktir.

Düşük Bel Şort Modelleri

Düşük bel şort modelleri arasında en çok tercih edilen model ise cepleri dışarda bırakılmış olan şort modelidir. Bu model son zamanlarda oldukça fazla tercih edilmektedir. Bu düşük bel şort modeli ile oldukça şık kombinler oluşturabilmeniz mümkündür. Günlük hayatınızda da rahatlıkla sokak stili kombinler oluşturabilirsiniz. Ayrıca şık davet gecelerinde de bu şortlarla şık ve spor bir tarza imza atabilmeniz mümkündür. Ayrıca düşük bel şort modellerini fular kemerlerle de oldukça romantik bir hava da kullanabilmeniz mümkündür. 2018 düşük bel şort modası için rahatlıkla farklı aksesuarlar kullanarak farklı kombinler oluşturabilirsiniz.


İşlemeli Düşük Bel Şort Modelleri

Denim kumaş üzerine oluşturulmuş farklı desenlerde işlemelerde bu yıl 2018 düşük bel şort modası için oldukça fazla kullanılacaktır. Bu işlemeler ile şortlara daha farklı ve romantik bir hava katılmıştır. İşlemeler genellikle büyük çiçek desenli olup şortların cep detaylarını süslemektedirler. Oldukça farklı ve hoş bir görünüm oluşturan bu işlemeli şort modelleri bayanlar tarafından da oldukça beğenilmektedir. Düşük bel şort modelleri arasında klasik denimler de bol kesimler bu yaz sık sık karşımıza çıkacaktır. Bu bol kesimli düşük bel şortlarla da kendi sokak stilinizi oluşturabilir oldukça spor bir görünüme imza atabilirsiniz. Ayrıca bu düşük bel şortları Blazer ceketlerle de kullanarak oldukça şık kombinler oluşturabilmeniz mümkündür. Özel davetler için de bu şekilde bir düşük bel şort kullanım kombini oluşturabilirsiniz. Pek çok farklı kombine düşük bel şortlarla imza atabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder